maanantai 23. kesäkuuta 2014

hiekkakuopilla feat nipsut vol 2

Kyllä vain; alan olemaan aikalailla vakuuttunut siitä, että siinä missä Sannan wipukoista saa joka kerta kasan järkyttävän kauniita ja ihania posetuskuvia, mun koirastani saa pelkästään sellaisia makkaramörökölli -kuvia, joista on kuulkaas elegantteus kaukana... jep, ihan on koira mammaansa tullut, muakaan ei nääs ole luotu kameran eteen, ei todellakaan.

Niin, ja mitä enemmän tässä taas ihailin noita velikullan linjoja, sitä vakuuttuneempi olen myöskin siitä, että Rympylä joutuu (taas kerran) hetkellisesti dieetille... salakavala suurentuminen, there you are! Jatkossa Jymyn ja Tigin täytyy vierailla meillä aina vähintään parin kuukauden välein, ettei todellisuus pääse unohtumaan. "On se mun koira pieni" muuttuu muotoon "mamman lihapulla" alta aikayksikön ihan joka kerta, kun Jymyn näen livenä, ahem.

Ja hei, vaikka otsikko lupaakin hiekkakuoppailukuvia, en voi jättää tätä ekaa näyttämättä: kattokaa nyt, miten lähelle Tigi meni Rymyä tässä yhtenä päivänä - ihan vapaaehtoisesti! Rymy oli nääs vallannut oman suosikkipetinsä, joka sattuu olemaan myös Kuningatar Tigin suosikki. Nyt ei Sanna enää voi vältellä tällaisen ihanuuden hankkimista, kyllä Tigin on yksinkertaisesti saatava ihan oma pehmopeti kotiin, nih.


Kiitos kuvista kuuluu muuten TAAS VAIHTEEKSI Sannalle ♡ Vieraamme lähtivät tänään, harmi kyllä, mutta onneksi hiekkiskuvia on vielä näidenkin jälkeen ainakin yhden postauksen verran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti