sunnuntai 23. helmikuuta 2014

pieni pyörähdys jyväskylässä kera nipsujen

Möö! Käytiin tossa lauantaina Jyväskylässä näyttelyssä H:n, Sannan ja nipsujensa kera. Rymy, tuo ikioma lihapullani, sai jäädä pallittomana kotiin kun taas H toimi hovikuvaajana ja minä ns lisäkätenä. Hmm, ehkä mun täytyy keksiä Rympylälle uusi lempinimi tuon lihapullan sijaan, koska Sanna on jopa kehunut tota mun otustani - Rymy on kuulemma nyt tosi hyvässä kunnossa! Itsehän olen aika sokea asian suhteen, mutta myönnän, että lähiaikoina koiruuden olemus on miellyttänyt omaa silmääni tosi paljon, joten ihan oikeaan suuntaan ollaan nähtävästi menty. Varmaankin voin kiittää noita meidän muuttuneita lenkkeilyrutiineja. Viimeksi kun vietettiin viikko saman katon alla, Rymyhän näytti siis tältä. Tarpeeksi kun kuvia tuijottelin, niin kyllähän sen eron näkee selvästi... no, otetaan huomioon, että silloin Rymy painoi n. 15kg, ylikin, nyt n. 13,5kg...

No mut anyway! Jinksattiin, niin sanotusti, tuo Jymyn näyttelymenestys - oltiin jo katsos varmisteltu meille toista kyytiä kotiapäin sikälimikäli Jymyä olisi onni suosinut ja H joutunut lähtemään yövuoroonsa... koska oltiin varauduttu asiaan, onni ei tietenkään potkaissut. No, ensi kerralla erilaisella taktiikalla etiäpäin, nih.

Näyttelytulokset löytyvät Jymyn ja Tigin omasta blogista englanniksi - olisi toki kiva suomentaa ne, mutta vaikka englantia aika hyvin osaankin, meikäläisen osaaminen ei riitä näyttelykielen kääntämiseen, mulla ei suoraan sanottuna ole hajuakaan mitä noissa arvosteluissa lopuksi oikeasti yritetään sanoa :D Jos joku osaava sen haluaa suomentaa, niin ei muuta kuin kommenttia kehiin!



Sitten vielä vähän Sannan napsimia ulkokuvia, kattokaa nyt kuinka nätti mun koirani on (ja miten ihaaanan värinen Jymy on <3) Elo kolmen whippetin kanssa on sujunut suht rauhallisesti, mitä nyt Jymyä vähän haluttaisi Rymy, aika paljonkin, ja Rymy taas vähän tykkäis Tigistä... silleen kaukaa. Ja Tigi taas näyttää aina tässä vaiheessa Jymylle, että miten se kuuluisi tehdä... Tällainen peruskolmiodraama, niinkus. Pikkasen olen repeillyt, yritä siinä sitten pokkana komentaa.


Kerrottakoon nyt vielä sekin, että Rymyn ruhje/ihottuma on parantunut tosi hyvin, mutta paitaa ollaan pidetty vielä varalta ja aluetta välillä puhdistettu betadinellä + laitettu vetramiliä, että saataisiin parantumaan kokonaan. En todellakaan tahdo uusintaa :P

2 kommenttia:

  1. Suurinpiirtein suomennettuna:

    "Nice size. Could have a little more body condition. Head could be little more masculin. Good lenght of neck. Elbows could be tighter & pasterns could be stronger. Lacks definition to topline & could have more strenght on 2nd thigh. Moves ok, but front is loose & rear could have more strenght."

    Hyvänkokoinen. Voisi olla paremmassa kunnossa. Pää voisi olla maskuliinisempi. Hyvä kaulan pituus. Kyynärpäät voisivat olla tiukemmat ja välikämmenet vahvemmat. Puutteita ylälinjassa. Sääret(?) voisivat olla voimakkaammat. Liikkuu ok, mutta etuosa hieman löysä ja takaosassa voisi olla enemmän voimaa.

    "Nice size. Feminin. Lovely head and expression. A little square outline. Needs to drop into her rear & underline cuts up very steep. Good feet. Could have a little more rear angulation. Lacks drive on the move."

    Hyvänkokoinen. Narttumainen. Ihana pää ja ilme. Hieman neliömäinen. Tarvitsee syvyyttä takaosaan. Alalinja laskee jyrkästi. Hyvät jalat. Voisi olla kulmautuneempi takaa. Tarvitsee enemmän "draivia"/takajalan työntöä liikkeeseen.

    VastaaPoista