keskiviikko 26. helmikuuta 2014

pururadalla

Täällä taas! Tälleen myö tänään lenkkeiltiin pururadalla, nääs. Tarkoitus oli mennä seiskapuolikas, mutta jäässähän tuo mokoma vielä oli, joten päädyttiin sitten liukastelemaan "pelkkä" vitonen - siinäkin kesti pieni ikuisuus, huhhuh. 

Koirat saivat olla irti, tosin Jymy piti paikoitellen ottaa kiinni, kun pojalla on tota viettiä pikkasen enemmän kuin meikäläisen otuksella, ahem........... siinä siis todellakin nähtiin miten vinttarit metsästävät silmillään; kokoajan oli kova tarkkailu josko näkyisi jotain mielenkiintoista. Ei näkynyt ja hyvä niin. Rymy, tuo hölmö, sai mennä koko ajan vapaana, koska eihän se mitään tajunnut katsella, söi vaan jäniksen papania, nams!

Ai niin ja hei! Kattokaa tota Rympylän ihanaa takkia, jonka Sanna meille väkersi! Eihän tuo paikoillaan kovassa menossa pysy, mut onneksi söpöys kompensoiNo ei vaan, oikeasti ei ollut kuin pari miinus astetta, joten lähinnä laitoin takin tuulensuojaksi kun se on niin tajuttoman lutuinen, peruslenkillähän tuo on mitä mainioin! Tunnistatteks muuten kuvion? <3


Tosi nopeasti on viikko vierähtänyt - nipsut nimittäin lähtevät kohti kotia jo huomenna, höh. Sinänsä harmi, kun Rymyllä tuntui tuo "tottuminen" hieman kestävän ja Jymylläkin meni pari ensimmäistä päivää Rympylää lempien eikä Rymy edes osannut asialle mitään tehdä, seisoi vaan ja tuijotti meitä ihmisiä apua pyytäen, hassu... Sen takia olisi toisaalta kivaa viettää pidempikin pätkä saman katon alla, olisi jännä nähdä miten tuo meikäläisen koiran käytös muuttuu mitä tutummiksi Jymyn ja Tigin kommervenkit tulee. Mutta no, jotenkin mä epäilen, että kohta nuo taas ilmestyy kylään, tästähän on muodostumassa suorastaan (erittäin tervetullut) traditio! :D

Ensi viikolla mulla on pari lomapäivää ja me ollaan tod näk lähdössä Nummelaan mun isovanhempieni luokse yökylään. Pieni irtiotto kotioloista, odotan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti