tiistai 25. helmikuuta 2014

seitsemän veljestä -- miinus viisi

Ensinnäkin, ettei unohdu: Jymyn ja Tigin versiot näistä kuvista löytyypi täältä - samaten meitin facesivuilla on lisää! En ihan kaikkia viitsi tänne lykätä, joten lisäilen tässä tuonne facen kansioon kuvia enemmänkin tältä viikolta jahka viitsin, ehdin, kerkiän ja muistan...

Meikäläinen on lauantain jälkeen viettänyt tehokkaasti aikaa töissä, joten koirat ovat olleet kokonaan vieraan vastuulla, hah. Sanna on mm. päässyt lenkkeilyttämään koiruuksia tuon mun miesotukseni kanssa. Onneksi mulla sentään keskiviikkona ja torstaina on vapaata ja siskokin lupasi tulla pyörähtämään! 

Tälleen välitietona kerrottakoon, että toi nipsujen omistaja on muuten aika kätevä, aamuisin ei tarvitse huolehtia koiranruokinnasta tai ulospäästämisestä, eikä iltaisin pissatuksesta. Aika luksusta tuollainen kotiorja, eiku :D (Jännä nähdä tuleeko lasku perässä :P)

Mutta niin, tässä ois Sannan ottamaa kuvasaldoa maanantailta, kas näin! Ulkokuvat ovat läheiseltä ex-jalkkiskentältä, jonka kunta on kuulemma luvannut koirapuistoksi, jos vaan kylän koiraharrastajat asian omakseen ottaisivat (itsehän en siis ole jäsen, ainakaan vielä)... no, ilman aitojakin se on aika mainio paikka riehuttaa otuksia, kuten kuvista näkyy.

1 kommentti:

  1. Haha, hyvä nähdä ettei se sannankaan suora horisontti kuvissa aina onnistu ;D

    VastaaPoista