RYMY-SUOMI-SANAKIRJA

Koska me ei oikeasti Rymyn kanssa jakseta aina selittää samoja asioita kerta toisensa jälkeen, mutta koska nuo selitykset kuitenkin helpottaa blogin lukemista ja asioiden ymmärtämistä aika oleellisesti, niin täältäpä löytyy listattuna kaikki tärkeimmät jutut (paikat, ihmiset jne.) infoineen. Kertokaa toki, jos joku henkilö tai jokin paikka uupuu - kysyäkin saa, jos joku juttu mietityttää! Ai miten niin meillä on Rympän kanssa tapana mennä vähän liiallisuuksiin..?

C
Coco :: whippet, joka vietti meillä kuusi kuukautta omistajansa opiskellessa ulkomailla. Tästä ihanuudesta lisää infoa vanhan blogin puolella. Tulinpa jälkikäteen huomanneeksi, että Rymy ja Coco ovat ns. pikkuserkuksia.

E
Elsa :: Elsa the ranskis! Elsan emäntä on tietenkin Elsan omistaja ja meikäläisen hyvä ystävä.

H
H :: on yhtä kuin Rympän iskä, eli Rympän toinen hovinarri ja mammansa avokki/kihlattu/mikälie! H teki ennen töitä kiinteistönhuoltajana/vartijana sekä päivysti kyläpahasemme palokunnassa (päivystää välillä edelleen). H valmistui pelastajaksi joulukuussa 2014, eli tämän takia oltiin 1,5 vuotta viikot Rymyn kanssa ihan kahdestaan. H tunnetaan tässä blogissa myös nimellä mieheke ja isäntä...
Hugo ::  edesmennyt lemmikkisiilimme <3
H:n porukat :: eli äippä ja isukki. "Porukoilla" viittaan yleensä aina H:n sijaisvanhempiin, jotka ennen asuivat Viherillä - nykyään asuvat siis melkein meidän naapurissa. H päätyi sijoitukseen n. kahden vuoden ikäisenä, mikä ehkä selittänee sen, että kännykän puhelinluettelosta löytyy niin äiti + isäpuoli, isä + äitipuoli, äippä kuin isukkikin ja kaikki eri henkilöitä! En meinaa itsekään pysyä kärryillä :P

J
Jymy :: Rymyn velipoitsu, joka asustaa Turussa. Lue mm. Neljän vintin viikonloppu + viiden vintin soppa!

K
K :: H:n sijaisvanhempien luona asuva ala-astetta käyvä tyttönen eli H:n porukoiden uusin sijaislapsi.
Kummitätsy :: Mamman vanhempi pikkusisko, tunnetaan myös nimillä tiiiia & Laama.

L
Luca / lakkauzpakkauz :: Kummitätsyn oma rakkauspakkaus ja tätin lakkauzpakkauz, Luca (the lanttu) aka mistyq disciple of the sun. Tunnetaan myös nimellä tätin, eli minun, lakkauzpakkauz. Lue mm. tämä esittelypostaus!

M
M / Seran emäntä :: on loogisesti Seran ja Myytin emäntä, joka sattuu olemaan vielä meikäläisen parhaita ystäviä. 
Myyti/ Myytiskä :: Seran "oma" perunkarvaton, serpan siukkuliukka.

N
Nennu :: H:n vanhemman (sijais)siskon vanhin lapsi. Vanhassa blogissa tyttö kulki nimellä Neiti Isosisko. Asustaa Viherillä perheensä (äiti, isä, pikkuveikka) kera. Viereisestä talosta löytyy sitten tytön kummitäti ja kummisetä + näiden kaksi alle kouluikäistä poikaveijaria, A ja E, jotka ovat siis Nennun serkkuja.
Nipsut :: Yleisnimitys Jymylle ja Tigille (whippets & friends and everything else)

P
Penskat :: Yleisnimitys H:n sijaisporukoiden + sijaissisarusten lapsille sisältäen sekä jo mainitut Nennun että K:n, koska näiden kanssa ollaan (Rymyn kanssa) eniten tekemisissä. Näitä lapsia löytyy yhteensä siis yhteensä kahdeksan + tukilapsi/lapset, joista suurin osa alle kouluikäisiä. Yhdellä siskolla on kolme poikaa, toisella tyttö ja poika sekä kaksi sijaislasta ja H:n porukoilta tosiaan löytyy sekä tukilapsi/a että sijaislapsi. Että joo, juhlapäivinä meillä käy aikamoinen vilinä ja vilske. Niin, ja sitten löytyy tietenkin H:n biologiset siskot, joilla kummallakin on omia lapsia...

S
Sanna :: Jymyn ja Tigin omistaja (whippets & friends and everything else)
Sera / Seepia / Serppa / Serpula / Seraseepia jne :: Rymyn "paras kaveri", BBF, perunkarvatonkoira (karvalla). Lue mm. Treffit feat Sera. Serpan emäntä on yksi parhaimmista ystävistäni ja sen takia Seraa nähdäänkin niin usein, että koin oikeaksi luoda neidille ihan oman tunnisteen (feat sera).

T
Tigi :: Jymy-veljen oma whippet. Meillä ollessaan Tigi johtaa laumaansa ylväästi kuin mikäkin kuningatar (whippets & friends and everything else)
Toto :: Rymyn toinen velipoitsu, asustaa Jyväskylässä. Lue mm. Veljekset kuin ilvekset. (plus je vois l'homme, plus j'aimie mon chien)

V
Viheri :: paikka/alue/tontti, jossa H asui ennen sijaisvanhempiensa kanssa. Nyt siellä asuu molemmat sijaissiskot perheineen, aivan vierekkäisissä taloissa, ja sieltä löytyy myös samasta paikasta mökki, sekä järvi, jonne Rymy pentuna putosi laiturilta.


2 kommenttia:

  1. Haha, arvaa mitä, H:n selitys olis aika pätevä kanssa niille jotka ei sitä tiedä :D

    VastaaPoista